Традиційно в листопаді в Полтавському університеті економіки і торгівлі проводять конкурс дипломних робіт студентів .

Переможцями конкурсу серед дипломних робіт магістрів спеціальності «Соціальна інформатики» стали:

  • 1 місце – магістерська робота Макаренко Яни на тему «Розробка програмного забезпечення тренажера з теми «Метод Мінті» дистанційного навчального курсу «Методи оптимізації та дослідження операцій»; керівник: д. ф.-м. н., проф. Ємець О.О.
  • 2 місце – магістерська робота Спінжар Вікторії на тему «Тренажер з теми «Формули повної ймовірності та Байєса» дистанційного навчального курсу «Теорія ймовірностей і математично статистика» та його програмне забезпечення»; керівник: к. ф.-м.н., доц. Парфьонова Т.О.
  • 3 місце – магістерська робота Шаманського В’ячеслава на тему «Програмна реалізація та дослідження методів розв’язування комбінаторних транспортних задач»; керівник: к. ф.-м.н., доц. Парфьонова Т.О.

Найкращою серед дипломних робіт спеціалістів спеціальності «Соціальна інформатики» визнали:

  • 1 місце – дипломну робота Ворони Максима на тему «Розробка сайту організації «ФОП Білоусов»»; керівник: к. ф.-м. н. Чілікіна Т.В.

Переможцями конкурсу серед випускових робіт бакалаврів напрямку підготовки «Інформатики» стали:

  • 1 місце – бакалаврська робота Педоренка Сергія на тему «Розробка тренажера для дистанційного курсу «Архітектура обчислювальних систем» з теми «Архітектура персонального комп’ютера: основні складові елементи»; керівник: к. ф.-м. н. Ольховський Д.М.
  • 2 місце – бакалаврська робота Марченка Дмитра на тему «Алгоритмізація та програмна реалізація тренажера з теми «Дослідження та збіжність числових рядів» дистанційного навчального курсу «Математичний аналіз»; керівник: к. ф.-м. н. Чілікіна Т.В.

Представлені дипломні роботи рекомендовані до участі у Всеукраїнських конкурсах дипломних робіт випускників вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки України.